Antena Meniu Search
x

Video Misterul încă planează asupra accidentării campionului național la box din Bistrița. A ajuns în comă la spital, după o ceartă cu iubita sa

Un fost campion naţional la box din Bistriţa luptă să trăiască după ce un accident misterios l-a băgat în comă. A fost bătut măr în scara blocului, după o ceartă cu iubita, de către un prieten pe care femeia l-a chemat în ajutor. Familia acuză că băiatul ar fi fost împins pe scări.

de Angela Bertea

la 23.10.2023, 17:40

Vezi și

Familia acuză că este vorba despre o tentativă de omor și că tânărul ar fi fost împins pe scări, însă ancheta este în desfășurare, iar polițiștii caută să deslușească cum s-a petrecut totul pas cu pas.

O accidentare misterioasă

Oamenii legii încă fac cercetări pentru a afla dacă tânărul a căzut accidental sau a fost împins intenționat. Bărbatul a ajuns în stare extrem de gravă la spital. În urma altercației, fostul campion are mai multe traumatisme și se află în comă. 

Aproape 200 de oameni s-au adunat aseară în fața spitalului din Bistrița și s-au rugat pentru însănătoșirea tânărului. Toată tragedia ar fi pornit de la o ceartă cu iubita sa ce ar fi avut loc vineri seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Misterul încă planează asupra accidentării campionului național la box din Bistrița. A ajuns în comă la spital, după o ceartă cu iubita sa