Antena Meniu Search
x

Video Misterul morţii unui militar francez într-o cameră de hotel din Bucureşti. Ultimele imagini surprinse de pe camerele de supraveghere ar putea face lumină

Anchetă dificilă în cazul militarului francez găsit mort într-o cameră de hotel din Bucureşti. Pe măsură ce anchetatorii găsesc răspuns la unele întrebări, apar alte necunoscute. Poliţiştii au indicii care par să excludă crima, dar nu izbutesc să găsească motivul unei sinucideri. Explicaţii aşteaptă şi  presa din Franţa, care scrie pe larg despre tragedia inexplicabilă din România. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 07.11.2022, 19:55

Vezi și

Medicii legiști au emis primele concluzii. Militarul francez a murit din cauza hemoragiei din artera care alimentează creierul cu sânge. În paralel, poliţiştii au vizionat imaginile filmate de camerele de supraveghere ale hotelului. 

Moarte învăluită în mister

Andre Rotaru, reporter Observator: Ultimele indicii descoperite de anchetatori par să susţină ipoteza unei sinucideri. În primul rând, imaginile de pe camerele de supraveghere nu surprind nicio persoană care să iasă sau să intre, în afară de bărbatul găsit mort. În plus, în interiorul încăperii, nu au existat urme care să arate că acolo ar fi avut loc o luptă.

Dan Antonescu, expert criminalist: Avem de-a face cu un militar. Militarul nu ar fi putut fi omorât fără să se opună, să opună rezistenţă.  

Pe acelaşi subiect

Pe măsură ce se lămuresc semnele de întrebare legate de crimă, apar altele. Anchetatorii nu au descoperit niciun bilet de adio şi niciun motiv pentru care să se fi sinucis militarul francez. Poliţiştii au de pus zeci de întrebări şi aşteaptă rezultatul unor analize suplimentare, în speranţa că vor dezlega misterul. 

Dan Antonescu, expert criminalist: Mai sunt foarte multe expertize, cea toxicologică, spre exemplu, mai sunt multe altele care presupun timp.

Andre Rotaru, reporter Observator: Cum ancheta este încă la început, procurorii de la parchetul militar nu pot exclude încă nicio variantă. Angajata hotelului care a făcut descoperirea a stat deja de vorbă cu anchetatorii. Iar în zilele următoare mai mulţi angajaţi dar şi oaspeţi de la acelaşi etaj al hotelului vor ajunge la audieri.

Ştirea despre strania moarte a militarului din Franţa apare astăzi în toată presa din Hexagon. În comentariile de după articole, francezii critică trimiterea trupelor lor în România şi spun că asta a pus o presiune suplimentară pe soldaţi. Între timp, reporterii străini sunt cu ochii pe investigaţia din România, care va include studierea laptopului şi a smartphone-ului francezului. Mesajele acestuia de pe reţelele de socializare ar putea rispi şi multe semne de întrebare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Misterul morţii unui militar francez într-o cameră de hotel din Bucureşti. Ultimele imagini surprinse de pe camerele de supraveghere ar putea face lumină