Antena Meniu Search
x

Video Principala ipoteză în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel din București. Ce alte indicii au mai găsit anchetatorii

Moartea misterioasă a unui militar francez într-un hotel din Bucureşti pune în alertă autorităţile din două ţări. Subofiţerul de 41 de ani a fost găsit de o cameristă cu gâtul înţepat şi o foarfecă pe piept. Poliţiştii verifică ambele ipoteze: crimă sau sinucidere. Bărbatul era într-o misiune logistică, se cazase la un hotel de patru stele împreună cu mai mulţi camarazi pe 3 noiembrie, chiar ziua în care ministrul francez al Apărării a venit în România. Până acum, niciun oficial francez nu a comentat cazul. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 13:30

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul prânzului când una din cameristele hotelului de patru stele l-a găsit pe militar pe pat într-o baltă de sânge. Avea mai multe răni în jurul gâtului şi o foarfecă pe piept.  Militarul de 41 de ani era subofiţer şi nu face parte din grupul de luptă de la Cincu. Venise la Bucureşti cu o misiune logistică. Se cazase în hotelul de patru stele deţinut de o companie franceză pe 3 noiembrie. În aceeaşi zi a fost în România şi ministrul francez al Apărării. Camerele sunt rezervate până pe 3 ianuarie 2023. Bărbatul stătea într o cameră la etajul 5 şi nu mai fusese văzut de o zi. Anchetatorii cred că ar fi murit cu multe ore înainte de a fi găsit. 

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Dacă vine cineva să facă rău cuiva, nu se foloseşte de o foarfecă. Se pare că stă în picioare ipoteza unui suicid, de cele mai mulre ori să ştiţi că nu e neapărat nevoie să se aplice o metodă clasică, sunt şi sinucideri foarte, foarte ciudate. 

Anchetatorii nu exclud totuşi varianta crimei, mai ales că nu a fost găsit niciun bilet de adio. Ancheta a fost începută de poliţiştii români, continuată de parchetul militar şi cel mai probabil va fi preluată de autorităţile militare franceze. 

Anchetatorii se vor ocupa de percheziţia informatică şi vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului pentru a face lumină în acest caz. Mâine medicii legişti vor începe autopsia. Deocamdată a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. A fost audiată camerista şi potrivit surselor Observator în zilele următoare vor ajunge la declaraţii alţi angajaţi ai hotelului, dar şi toţi cei care sunt cazaţi la etajul 5 al hotelului.

Pe acelaşi subiect

Franța conduce din mai 2022 Grupul de Luptă al NATO din România. 550 de soldaţi francezi se află în baza militară de la Cincu. În urmă cu câteva zile, ei s-au plâns în presa franceză că fac foamea şi frigul în baza de la Cincu.

Ce alte indicii au mai găsit anchetatorii în camera de hotel

Principala ipoteză în acest caz pare să fie în continuare a unei sinucideri. Surse Observator spun că în camera în care bărbatul a fost descoperit decedat nu au fost găsite urme care să arate că acolo a avut loc o luptă. Totodată, camerele de supraveghere de pe holul hotelului nu au surprins nicio altă persoană care să intre sau să iasă din camera respectivă în afară de victimă.

Trupul acestuia a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru autopsie. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele preliminare. O a doua autopsie ar putea avea loc pe teritoriul Franţei, dacă se va considera că este necesar acest lucru. Până la această oră, Ambasada Franţei la Bucureşti nu a transmis niciun punct de vedere cu privire la acest caz. Ancheta este la început, iar audierile vor avea loc zilele următoare. Până acum, nu a fost exclusă nicio ipoteză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Principala ipoteză în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel din București. Ce alte indicii au mai găsit anchetatorii