Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ ŞOC în cazul femeii din Vaslui care A MURIT după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu

Lucrurile par să se complice în cazul femeii din Vaslui care s-a ales cu intestinele perforate şi, ulterior, A MURIT după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarb

Lucrurile par să se complice în cazul femeii din Vaslui care s-a ales cu intestinele perforate şi, ulterior, A MURIT după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu.

Medicul curant al Elenei Popa, în vârstă de 49 de ani, spune că, din punctul lui de vedere, nu există nicio legăturo între dieta ţinută şi afecţiunea femeii. 

În acest caz, poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei, expertiză a medicilor legişti care va stabili cu exactitate cauza morţii.

Elena Popa a ajuns în stare criticã la spital, cu intestinele perforate din cauza substanţei îngurgitate amestecatã cu apã mineralã carbogazoasã. Medicii vasluieni au suspus-o unei operaţii şi totul pãrea cã s-a rezolvat. Elena era pe punctul de a se externa, dar, dupã 17 zile de la operaţie, inima femeii a cedat. 

Pe acelaşi subiect

Publicaţia vremeanoua.ro scrie că Elena începuse o curã de slãbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Într-una din zile, a asociat însă substanţa cu apa mineralã carbogazoasã şi, povestesc cei apropiaţi, cu struguri. 

În scurt timp, femeia a ajuns, în stare criticã, la Spitalul Judetean Vaslui, cu intestinul subţire perforat. A fost supusã unei intervenţii chirurgicale care s-a dovedit un real succes. 

Dupã intervenţia chirurgicalã, Elena Popa a fost mutatã în secţia ATI şi tinutã sub strictã supraveghere medicalã. Dupã 17 zile totul pãrea cã duce spre vindecare. Femeia se simtea bine, putea sã meargã pe propriile picioare, iar medicii se pregãteau sã o externeze. Din pãcate, totul a luat o întorsãturã nefastă şi, zilele trecute, Elena Popa a decedat, chiar pe garda doctorului care o operase. 

Nimeni nu-şi explicã ce s-a întâmplat. Pur si simplu, pe 6 octombrie, la ora 2 dimineatã, inima femeii s-a oprit. 

Alarmate de ceilalţi vecini de salon, cadrele medicale au încercat sã o readucã la viatã, dar, dupã mai bine de o orã de manevre de resuscitare, au fost nevoiţi sã declare decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ ŞOC în cazul femeii din Vaslui care A MURIT după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu