Antena Meniu Search
x

Video Misterul trupului găsit carbonizat, într-un cimitir din Cluj. Localnicii se tem pentru viața lor: "Ne e frică. Nu s-a mai întâmplat așa ceva"

Carbonizat printre morminte. Aşa a fost găsit trupul unui bărbat de origine asiatică în cimitirul unei comune din Cluj. Localitatea s-a umplut de criminalişti care ar avea ca suspecţi tot nişte indivizi de origine asiatică. Localnicii se tem şi spun că astfel de fapte nu s-au mai întâmplat niciodată în zonă. 

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 20:33

Vezi și

Localnic: Omori un om? Doamne feri! Doamne feri!

Liniştea oamenilor din comuna clujeană Tureni a fost zdruncinată după descoperirea făcută în cimitirul de la marginea localităţii.

Localnic: Aşa ştiu, că un băiat de aici s-a dus în cimitir să ducă la mamă-sa flori şi l-a găsit acolo, atâta, mai mult nu ştiu nimic. 

Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ Cluj: Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că într-o zonă din proximitatea localităţii Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi fost ars.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul este al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, de origine asiatică

Pentru incendierea trupului s-ar fi folosit benzină. După ce crima a fost raportată la poliţie, paşnica localitate s-a umplut de criminalişti.

Porţile cimitirului au fost sigilate, iar locul în care a fost incendiat cadavrul este delimitat. În Tureni, lumea stă ca pe ace.

Localnic: Ne e frică. Nu ştiu, nu s-a mai întâmplat aşa ceva la noi, până acum.

Localnic: Eu sunt electrician în satul ăsta de 50 de ani. Dar aşa ceva n-a fost.

Surse din anchetă spun că suspecţi în acest caz ar fi doi cetăţeni străini, cel mai probabil tot de origine asiatică. 

Localnic: Mulţi vin aici, îşi iau case, renovează, după aceea vând şi pleacă şi nu mai ştii, nimeni nu-i mai cunoaşte, aşa.

Trupul a fost dus la Institutul de Medicină legală din Cluj-Napoca pentru autopsie. Poliţiştii vor analiza şi imaginile de pe camerele de supraveghere stradale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Misterul trupului găsit carbonizat, într-un cimitir din Cluj. Localnicii se tem pentru viața lor: "Ne e frică. Nu s-a mai întâmplat așa ceva"