Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru o fetiţă de 10 ani, la centrul Cireşarii. Doi supraveghetori au scăpat un dulap pe 100 kg pe ea

Moarte cumplită pentru o fetiţă de 10 ani, la centrul Cireşarii. Doi supraveghetori au scăpat un dulap pe 100 kg pe ea, iar micuţa s-a stins după ce a stat două luni în comă. 

Andreea Maria avea 10 ani
Moarte cumplită pentru o fetiţă de 10 ani, la centrul Cireşarii. Doi supraveghetori au scăpat un dulap pe 100 kg pe ea - Facebook

Moarte cumplită pentru o fetiţă de 10 ani, la centrul Cireşarii. Doi supraveghetori au scăpat un dulap pe 100 kg pe ea, iar micuţa s-a stins după ce a stat două luni în comă. 

Andreea Maria avea 10 ani şi mergea la centrul Cireşarii II, din sectorul 5. În urmă cu două luni, copila a suferit un acident cumplit, în centru. Un dulap de 100 de kg a căzut peste ea. Doi supraveghetori au sărit să o ajute, au ridicat dulapul, dar l-au scăpat şi mai rău peste fetiţă.

Andreea a fost luată cu salvarea, în comă, starea ei fiind extrem de gravă. A fost operată de mai multe ori, iar din informaţii care circulă în mediul online, pe contul de facebook al tatălui fetiţei, se pare ca a fost şi infectată în spitale.

Într-o postare pe facebook, tatăl ei acuză instituţia de moartea copilei: "mia omorât-o cu bună știință...a scos-o din spital cu 2 operații ; una la gât și una la stomac , a luat microbi din centru.., pe TROMPETULUI...urma să fie din nou internată , dar să nu facă ăla pușcărie , adică peste 90 zile spitalizare a scos-o , vezi doamne revine.

Ieri dimineață...a plecat la cer ." este mesajul cutremurător al tatălui Andreei.

Fetiţa a murit pe 29 noiembrie, la spitalul Bagdasar Arseni, iar până la moartea ei cazul a fost muşamalizat de conducerea Centrului. Abia joi a fost sesizată Poliţia şi s-a deschis un dosar la Secţia 24. A fost şi momentul în care cei doi supraveghetori au fost audiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru o fetiţă de 10 ani, la centrul Cireşarii. Doi supraveghetori au scăpat un dulap pe 100 kg pe ea