Antena Meniu Search
x

Video Moarte învăluită în mister. Mamă şi fiică din Botoşani, găsite fără viaţă în propria gospodărie

Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, duminică, în propria gospodărie din judeţul Botoşani, cel mai probabil fiind ucise. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 15:57

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Cristineşti, au fost găsite două persoane decedate. ''Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre două femei, de 54 şi 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violenţă pe corp'', a anunţat IPJ Botoşani.

Victimele erau mamă şi fiică, iar conform primelor informaţii, acestea au fost cel mai probabil ucise. Poliţiştii fac cercetări, sub coordonarea procurului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moarte învăluită în mister. Mamă şi fiică din Botoşani, găsite fără viaţă în propria gospodărie