Antena Meniu Search
x

Moarte ȘOCANTĂ pentru un bebeluș de numai patru luni! Copilul ar fi murit după ce a fost mușcat de șobolani

Poliţiştii din Orăştie, judeţul Hunedoara, au deschis o anchetă după ce un bebeluş de patru luni a murit în condiţii suspecte.

Poliţiştii din Orăştie, judeţul Hunedoara, au deschis o anchetă după ce un bebeluş de patru luni a murit în condiţii suspecte.

Din primele informaţii, se pare că suferea de pneumonie, dar vecinii susţin că ar fi fost muşcat de şobolani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat  că un bebeluş de doar patru luni a murit, vineri, în condiţii suspecte în municipiul Orăştie.

”Părinţii copilului au chemat ambulanţa, iar echipajul acesteia a constatat decesul copilului. Cadavrul a fost preluat de medicii legişti care urmează să îi facă autopsia pentru a se stabili cauza exactă a morţii”, a declarat Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, poliţiştii au deschis dosar penal, in rem, pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească vinovaţii. Surse din cadrul anchetei spun că familia este foarte săracă şi primele informaţii arată că bebeluşul ar fi suferit de pneumonie. Mai mulţi vecini, însă, susţin că ar fi fost muşcat de şobolani, scrie News.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Moarte ȘOCANTĂ pentru un bebeluș de numai patru luni! Copilul ar fi murit după ce a fost mușcat de șobolani