Antena Meniu Search
x

Video Moarte subită, la Costineşti. Un bărbat de 55 de ani, scafandru amator, a dispărut în valuri în timp ce pescuia rapane. Trupul lui, găsit în zona Jupiter-Saturn

Tragedie pe litoral! Un bărbat de 55 de ani, scafandru amator, s-a înecat astăzi la Costineşti, în timp ce pescuia rapane. Acesta se afla sub apă împreună cu mai mulţi prieteni care nu l-au mai zărit ieşind la suprafaţă. Oamenii au pornit imediat căutările, iar după patru ore i-au găsit trupul neînsufleţit plutind în zona Jupiter-Saturn. Pentru că bărbatul nu mai respira şi nu mai avea nici puls, medicii i-au declarat decesul. Deocamdată nu se ştie ce s-a întâmplat, însă martorii spun că scafandrului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în apă. 

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 17:32

Vezi și

Un mlitar în vârstă de 33 de ani din Constanţa s-a înecat în Marea Neagră, miercuri, după ce a mers în zona digului de sud din Năvodari pentru a culege rapane. El era încadrat ca bucătar la bordul unei nave militare. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale bărbatul nu a putut fi salvat.

S-a înecat în timp ce pescuia rapane

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, în zona digului de sud din Năvodari, unde era o persoană posibil înecată. La faţa locului s-au deplasat pompieri de la Staţia Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor, care au început manevrele de resuscitare, victima fiind în stop-cardiorespirator. De asemenea, în zonă s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor susţinute ale cadrelor medicale, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Poliţiştii spun că victima are 33 de ani şi este din Constanţa. Bărbatul a decedat după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane. El era militar, fiind încadrat ca bucătar la bordul navei militare Mărăşeşti. Cazul este cercetat de Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, sub coordonarea Parchetului Militar Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Moarte subită, la Costineşti. Un bărbat de 55 de ani, scafandru amator, a dispărut în valuri în timp ce pescuia rapane. Trupul lui, găsit în zona Jupiter-Saturn