Antena Meniu Search
x

Video Sfârșit tragic pentru un băiețel de 10 ani, în Bihor. Copilașul a murit înecat în apele Crișului Negru, sub privirile îngrozite ale prietenilor

Tragedie la scăldat. Un băieţel de 10 ani a murit înecat în apele Crișului Negru, în dreptul localităţii bihorene Tinca. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 09:18

Vezi și

Copilul, care era pe marginea apei alături de trei prieteni, a vrut să se răcorească, dar a fost luat de apele repezi. Amicii băiatului au povestit că, în numai câteva secunde, băiatul a fost înghițit de ape, mai ales că în aceea zonă curenții sunt foarte puternici, iar apa destul de adâncă.

Copilul a fost găsit de scafandri după aproape 2 ore de căutări

După ce un martor a sunat la 112, o adevărată desfășurare de forţe a fost mobilizată la fața locului. Zeci de scafandrii cu 6 bărci pneumatice de salvare au început căutările atât în apă, cât și pe marginea râului. Căutări au fost făcute inclusiv din aer, un elicopter smurd a survolat zona. De asemenea, dronele au fost ridicate și ele pentru a-l găsi pe copil.

Lt. col. Camelia Roșca, ISU Crișana: După aproximativ două ore de căutări, copilul a fost găsit de scafandri la o adâncime de circa trei metri, însă, din nefericire, băiatul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Sfârșit tragic pentru un băiețel de 10 ani, în Bihor. Copilașul a murit înecat în apele Crișului Negru, sub privirile îngrozite ale prietenilor