Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte tragică pentru un băieţel de opt ani. A fost împuşcat accidental în timpul unei vânători de iepuri, în UK

Un băiat de opt ani, a murit după ce a fost împușcat în timpul unei vânători de iepuri în Cumbria, Marea Britanie, scrie Sky News, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 17:01

Moarte tragică pentru un băieţel de opt ani. A fost împuşcat accidental în timpul unei vânători de iepuri, în UK Moarte tragică pentru un băieţel de opt ani. A fost împuşcat accidental în timpul unei vânători de iepuri, în UK

Copilul a fost ucis în timpul unei vânători de iepuri în apropiere de Warcop, Cumbria. Incidentul a avut loc pe un teren agricol, iar Jay a suferit leziuni grave la cap și față, fiind transportat de urgență cu elicopterul la Royal Victoria Infirmary din Newcastle, unde a fost declarat mort.

Un băiat de 8 ani, împuşcat mortal în Marea Britanie

La scurt timp după incident, un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost arestat la fața locului sub suspiciunea de omor prin imprudență. Medicul legist din Cumbria a deschis o anchetă în acest caz, care a fost suspendată pentru a da voie poliției să finalizeze investigația. Dacă se vor formula acuzații, cazul va putea fi redeschis pentru examinare ulterioară.

Articolul continuă după reclamă

Părinții băiatului, Leigha și James Cartmell, l-au descris pe acesta ca fiind un copil „iubitor, bun și năzbâtios”. Ei au adăugat că Jay iubea activitățile în aer liber și era pasionat de pescuit și vânătoare alături de tatăl său.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Moarte tragică pentru un băieţel de opt ani. A fost împuşcat accidental în timpul unei vânători de iepuri, în UK