Antena Meniu Search
x

Video Moartea celor trei pacienți de la Murgeni, în continuare un mister. Multe rezultate au fost negative. Se fac testări pentru o posibilă bacterie sau virus

Misterul celor trei decese din Spitalul de Psihiatrie Murgeni se adânceşte. Încă nu se ştie ce a declanşat simptomele agresive care au dus la moartea celor trei pacienţi şi au îmbolnăvit alţi 30 de bolnavi. Testele bacteriologice, dar şi cele toxicologice recoltate din probele care s-au luat pentru elucidarea situaţiei au ieşit negative.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.11.2023, 14:53

Vezi și

Cei cinci pacienți care fuseseră internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași au fost externați în această dimineață. Tot astăzi vor fi externați și cei nouă de la Spitalul din Vaslui. Rămân în continuare internați doar pacienții de la Bârlad. Mâine, însă, și pentru aceștia se vor face externarea, pentru că starea lor de sănătate este una mult mai bună, spun cadrele medicale.

Moartea celor trei pacienți de la Murgeni, în continuare un mister

Se așteptă în continuare problele de laborator. Tot ceea ce s-a lucrat până în acest moment și vorbim de sute de probe au ieșit negativ la tot ce înseamnă substanțe cbhimice sau toxice la Institutul de Medicină Legală din Iași, rezultatele au fost negative. S-au luat alte probe și se fac în continuare teste suplimentare.

S-au făcut teste și la alimente găsite în magazia spitalului de la Murgeni și acolo o parte din rezultatele care au venit sunt negative, dar există în continuare multe alte probe în lucru. Se așteaptă rezultate pentru o posibilă bacterie sau pentru un virus pentru a vedea cu exactitate ce anume i-a îmbolnăvit pe acești pacienți și cine se face vinovat de moartea lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Moartea celor trei pacienți de la Murgeni, în continuare un mister. Multe rezultate au fost negative. Se fac testări pentru o posibilă bacterie sau virus