Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moartea lui Emanoil Savin. Un prieten a povestit momentele dureroase în care edilul s-a stins: "Glumea, totul ok. Dintr-o dată a zis că se simte rău"

Curg mesajele de condoleanţe după moartea primarului din Buşteni, Emanoil Savin. Edilul a murit, ieri, la vârsta de 65 de ani, după ce a făcut infarct pe un teren de fotbal. Şocaţi de veste, cunoscuţii şi sportivii cărora primarul le-a acordat titlul de cetăţean de onoare spun că măcar primarul a murit făcând ceea ce iubea.  

de Claudiu Loghin

la 05.08.2024 , 21:53

O zi obişnuită la fotbal s-a transformat într-o tragedie pentru Emanoil Savin. Edilul intrase pe teren cu prietenii săi, dar după puţin timp s-a prăbuşit. În tinereţe a fost portar la Oţelul Galaţi. 

Totul s-a intâmplat duminică în jurul orei 11, pe stadionul Caraiman din Buşteni. Meciul începuse de 20 de minute cand lui Emanoil Savin i s-a făcut rau, chiar pe suprafața de joc.

"Glumea, totul ok. Totul s-a întâmplat pe teren într-o fracţiune de secundă. Dintr-o dată a zis că se simte rău şi s-a prăbuşit. Am făcut manevre de resuscitare aproximativ 30 de minute", a povestit un prieten.

Vezi și

Familia și apropiații lui Emanoil Savin sunt distruși de durere

Pe acelaşi subiect

"Era un om care întotdeauna te motiva. Dumnezeu a vrut să-l ia atunci când făcea ceea ce îi plăcea cel mai mult și îi era cel mai drag", a spus Laura Moagher, senator PSD Prahova.

Emanoil Savin era cunoscut şi ca "primarul vedetelor" pentru că a acordat titluri de cetățean de onoare mai multor personalităţi: Simona Halep, Adrian Mutu şi Ilie Năstase.

"Ne-a invitat pe mine şi pe Halep să deschidem un teren de tenis la el acolo, la Buşteni. Îi plăcea sportul. Era un om foarte cumsecade, bun, păcat că s-a dus prea devreme", a declarat Ilie Năstase.

Emanoil Savin este naşul de cununie al lui Lucian Bute. Fostul mare campion mondial de box a postat pe Facebook un mesaj de concoleanţe: "Nașul meu drag ai plecat prea devreme dintre noi, nu pot să cred că este adevărat. Dumnezeu să te ierte, ai fost un om minunat."

Edilul este şi finul de cununie al lui Liviu Dragnea. Câștigase alegerile locale din 9 iunie și urma să revină la primărie în luna octombrie.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Moartea lui Emanoil Savin. Un prieten a povestit momentele dureroase în care edilul s-a stins: "Glumea, totul ok. Dintr-o dată a zis că se simte rău"