Antena Meniu Search
x

Zeci de poliţişti, jandarmi și pompieri o caută pe Bianca, fata de 17 ani din Huşi care a dispărut în condiţii misterioase

Mobilizare pentru Bianca Hîncu, fata în vârstă de 17 ani din Huşi care a dispărut în condiţii misterioase în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Mobilizare pentru Bianca Hîncu, fata în vârstă de 17 ani din Huşi care a dispărut în condiţii misterioase în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Bianca Hîncu are 17 ani şi este din Huşi, judeţul Vaslui. Elevă la Liceul Tehnologic 'Ioan Corivan' din Huşi, Bianca a dispărut fără urmă de sâmbătă, 18 august.

Misterul din jurul dispariţiei fetei se adânceşte pe zi ce trece, cu atât mai mult cu cât ea nu obişnuia să facă nicio mişcare fără să îşi anunţe rudele sau prietenii.

Astăzi, zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră au participat la o acţiune de amploare de căutare a fetei.

Pe acelaşi subiect
Mobilizare impresionanta pentru cautarea Biancai, fata disparuta la Husi

Forţele Ministerului de Interne au căutat numeroase zone în care tânăra ar fi putut să ajungă.

Pe parcurs ce zilele au trecut, prietenii şi rudele au căutat-o neîncetat şi chiar au postat un apel disperat pe Facebook pentru ca oamenii să o poată identifica pe Bianca şi să îi alerteze.

Bianca are o înălţime de 1,65 metri, părul şaten şi ochii căprui.

Toţi cei care au informaţii care ar putea conduce la găsirea fetei sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Zeci de poliţişti, jandarmi și pompieri o caută pe Bianca, fata de 17 ani din Huşi care a dispărut în condiţii misterioase