Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O moldoveancă a ascuns ţigări de contrabandă în sticlele de vin, însă a fost prinsă la Galaţi (Video)

Poliţiştii de frontieră din Galaţi au descoperit o nouă metodă de ascundere a ţigărilor de contrabandă. În urma unui control, poliţiştii au găsit ţigări în vin.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 10:04

Moldoveni inventivi! Contrabandiştii au început să ascundă ţigările în sticlele cu vin - Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Galaţi au descoperit o nouă metodă de ascundere a ţigărilor de contrabandă. În urma unui control, poliţiştii au găsit ţigări în sticle de vin.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea Combinatului Siderurgic Arcelor Mittal Galaţi, acolo unde poliţiştii de frontieră au oprit în trafic un autoturism marca Honda Accord condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.

"În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite ascunse în sticle din material plastic, ce conțineau un lichid cu miros specific de vin, 3.000 de ţigarete de contrabandă, de diferite mărci. Persoana în cauză a declarat că ţigările respective îi aparţin şi că intenţiona să le ducă unei persoane din municipiul Galați. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 1.800 lei în vederea confiscării, iar pe numele femeii, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O moldoveancă a ascuns ţigări de contrabandă în sticlele de vin, însă a fost prinsă la Galaţi (Video)