Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moment impresionant la trecerea pe sub Arcul de Triumf a convoiului funerar cu sicriul Regelui Mihai (Video)

Regele Mihai a fost adus în România, iar sicriul a fost depus la Palatul Regal. O mulţime de oameni l-a aşteptat pe Majestatea Sa.

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 23:13

Moment impresionant la trecerea pe sub Arcul de Triumf a convoiului funerar cu sicriul Regelui Mihai

Regele Mihai a fost adus în România, iar sicriul a fost depus la Palatul Regal. O mulţime de oameni l-a aşteptat pe Majestatea Sa, pentru a-l conduce pe ultimul drum. Trecerea pe sub Arcul de Triumf a reprezentat un moment foarte emoţionant.

Convoiul funerar care a adus sicriul Regelui Mihai de la Castelul Peleș a sosit în zona Arcului de Triumf în jurul orei 20.00.

Dintre toate mașinile din coloană, doar cea care transporta trupul neînsuflețit s-a apropiat și a trecut pe sub Arc. De o parte și de cealalta a drumului erau sute de români care au venit să întâmpine cortegiul. 

Articolul continuă după reclamă

De la Arcul de Triumf, coloana s-a îndreptat către Palatul Regal, unde așteptau alte sute de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Moment impresionant la trecerea pe sub Arcul de Triumf a convoiului funerar cu sicriul Regelui Mihai (Video)