Antena Meniu Search
x

Video Momentul când cei doi soți din Cluj sunt loviți în plin și aruncați într-un cap de pod de șoferul de 24, care s-a urcat băut și drogat la volan

Au apărut imagini cu momentul impactului în care cei doi soți din Cluj au fost spulberați de un șofer de 24 de ani, care circula cu viteză și care s-a urcat băut și drogat la volan.

de Monica Palade

la 23.10.2023, 16:54

Vezi și

În imagini se vede clar cum conducătorul auto depășește în viteză un autoturism și intră în plin în mașina oamenilor, aruncându-i în afara drumului direct într-un cap de pod. Cei doi soți au murit la fața locului la o distanță de doar câteva minute.

Filmul unei tragedii 

Își căsătoriseră în urmă cu două săptămâni fiica mai mică și erau fericiți. Se gândeau probabil la ziua când vor deveni bunici. Nu au mai apucat. În seara fatală, se întorceau de la un concert susținut într-o biserică. Se îndreptau spre casă, când un șofer care circula cu viteză a depășit o mașină, iar apoi a lovit din spate autoturismul în care se aflau. Au fost aruncați în afara drumului și au intrat în plin într-un cap de pod. Din mașina celor doi nu a mai rămas nimic. Au fost prinși ca într-o menghine între fiarele autoturismului. S-au stins unul lângă altul, la doar câteva minute distanță.

Imediat după impact, șoferul vinovat nu a părut interesat să își ajute victimele, după cum au susținut martorii prezenți la fața locului. Încerca mai degrabă să își redereseze propriul autoturism. Testat cu etilotestul și drugtestul, tânărul care avea permis de doi ani ieșit pozitiv la ambele.

Era un împătimit al vitezei. Pe internet circulă o filmare cu el, din luna aprilie a anului trecut, când dansează la volan şi apasă puternic pedala de acceleraţie. Şoferul vinovat a fost arestat pentru 30 de zile. Este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă cel puţin 10 ani de închisoare.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul când cei doi soți din Cluj sunt loviți în plin și aruncați într-un cap de pod de șoferul de 24, care s-a urcat băut și drogat la volan