Antena Meniu Search
x

Momentul când muntele o ia la vale peste case, la Azuga, a fost filmat (video)

Momentul când muntele o ia la vale peste case, la Azuga, a fost filmat, imaginile fiind de-a dreptul înfricoșătoare. Copacii au fost smulși din rădăcini și au luat-o la vale. 130 de persoane au fost evacuate din casele lor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.04.2020, 10:50

Azuga, alunecare
Momentul când muntele o ia la vale peste case, la Azuga, a fost filmat (video) - Captură video
  • 130 de oameni au fost evacuați.
  • O stradă întreagă e inundată.

Momentul când muntele o ia la vale peste case, la Azuga, a fost filmat, imaginile fiind de-a dreptul înfricoșătoare. Copacii au fost smulși din rădăcini și au luat-o la vale. 130 de persoane au fost evacuate din casele lor.

O uriașă alunecare de teren a avut loc vineri seara la Azuga, în Prahova, unde un versant a luat-o la vale cu tot cu copaci și a lovit un cartier de case. Mometul când muntele o ia la vale a fost surprins și filmat, video-ul fiind postat pe Facebook.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii ISU Prahova,  cele 130 de persoane care au fost evacuate vineri seara din casele lor ameninţate de o alunecare de teren produsă la Azuga se află  la o pensiune, în timp ce o parte dintre ei au rămas în sala de sport a oraşului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, 40 de femei şi copii au fost cazaţi la o pensiune, iar 90 sunt la o sală de sport.

Strada Umbroasa, unde s-a produs alunecarea de teren, este inundată, la fel şi cele 30 de gospodării aflate în apropierea zonei unde s-a produs alunecarea de teren.

Pe de altă parte, autorităţile lucrează, sâmbătă dimineaţă,  pentru deblocarea cursului pârâului Azuga,  blocat din cauza valului de pământ dislocat.

La faţa locului intervin pompieri, lucrători au Serviciului de Gospodărire a Apelor, de la Diecţia Silvică şi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Momentul când muntele o ia la vale peste case, la Azuga, a fost filmat (video)