Antena Meniu Search
x

Video Momentul când o maşină în care se aflau 5 persoane, printre care şi doi copii, este lovită în plin de un TIR. Şoferul camionului nu a mai putut evita impactul

O manevră interzisă putea provoca o tragedie fără margini. O maşină în care se aflau 5 persoane, printre care şi doi copii, a fost lovită în plin de un autocamion şi făcută praf în localitatea Band, din judeţul Mureş.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 08:00

Vezi și

Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată pe un stâlp din zonă. Pe imagini se observă cum şoferul maşinii vrea să vireze la stânga peste linia continuă, dar nu se asigură.

Din spate vine TIR-ul, care nu mai poate opri şi izbeşte cu putere autoturismul în lateral şi îl proiectează în şanţ. Ca prin minune, toţi cei aflaţi în maşină au scăpat nevătămaţi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul când o maşină în care se aflau 5 persoane, printre care şi doi copii, este lovită în plin de un TIR. Şoferul camionului nu a mai putut evita impactul