Antena Meniu Search
x

Video Momentul când primele maşini trec pe Pasajul Doamna Ghica, deschis după cinci ani de lucrări şi şapte termene nerespectate

A fost nevoie de 5 ani, două administraţii şi multe amânări ale lucrărilor ca totul să fie gata la Pasajul Doamna Ghica. În sfârşit construcţia a fost inaugurată astăzi. Întreaga lucrare a costat 120 de milioane de lei, însă... nu este finalizată. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 07.09.2023, 14:43

Vezi și

Pasajul Doamna Ghica s-a deschis circulaţiei astăzi la 9.30, imediat după ce s-au încheiat declaraţiile de presă de aici. Cei care locuiesc în zonă au ieşit din case sau la geamuri pentru a surprinde momentul mult aşteptat. 

Şapte termene de finalizare nerespectate

Este un şantier deschis în urmă cu cinci ani de fosta administraţie, în 2018, iar de atunci şi până astăzi au fost şapte termine de finalizare ce nu au fost respectate. 

Pe pasaj vor fi montate camere de supraveghere, astfel încât obiectivul investiţiei să fie în continuare monitorizat, de altfel sunt deja montaţi anumiţi senzori pentru a analiza calitatea construcţiei, starea tehnică a acesteia, iar toate aceste informaţii se transmit la specialiştii de la Facultatea de Construcţii.

120 de milioane de lei a costat pasajul Doamna Ghica, 30 de milioane de la Primăria Sectorului 2, iar restul de la Primăria Generală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul când primele maşini trec pe Pasajul Doamna Ghica, deschis după cinci ani de lucrări şi şapte termene nerespectate