Antena Meniu Search
x

Video Momentul când tânărul de 18 ani din Brăila intră cu viteză în mașina poliției. Autospeciala a zburat pur si simplu în urma impactului violent

Au apărut imagini surprinse de o cameră de bord cu momentul când tânărul de 18 ani din Brăila intră cu viteză și în plin în mașina poliției, care încerca să îl oprească din cursa nebună. Impactul a fost atât de violent că autospeciala pur și simplu zboară și se izbește într-o altă mașină.

de Monica Palade

la 24.11.2023, 15:28

Vezi și

Băiatul care abia își luase permisul furase mașina mătușii sale și și-a început cursa nebună. Femeia a sunat la 112 să ceară ajutorul oamenilor legii. Polițiștii au amplasat mai multe filtre în câteva localităţi din judeţ pentru a încerca să-l oprească în trafic, dar nu au reușit.

Momentul impactului surprins de o cameră

Ajuns aproape de localitatea Bărăganu, individul a intrat pe contrasens pentru a depăşi o coloană de maşini, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat în autospeciala Poliţiei, lovind şi alte trei maşini. Mașina de poliție a fost proiectată într-un alt autoturism. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Oamenii legii au reușit în ultimul moment să se ferească. Băiatul a fost rănit grav și nu a putut fi testat pentru alcool și droguri.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Momentul când tânărul de 18 ani din Brăila intră cu viteză în mașina poliției. Autospeciala a zburat pur si simplu în urma impactului violent