Antena Meniu Search
x

Video Momentul când un șofer de TIR pierde controlul volanului și distruge o casă în Mureș. O persoană a scăpat ca prin urechile acului de impactul devastator

Moment dramatic surprins de o cameră de supraveghere. Un șofer de TIR pierde controlul mastodontului într-o curbă, intră pe contrasens și se izbește în două case aflate pe marginea drumului. Una dintre ele este aproape distrusă.

de Monica Palade

la 16.01.2024, 16:22

Vezi și

O persoană care se afla într-una din camerele care s-au dărâmat a scăpat ca prin minune de impactul dramatic. Accidentul a avut loc în localitatea Crăciunești, județul Mureș, în jurul orei 7 dimineața.

A intrat în plin într-o casă

Șoferul TIR-ului este surprins cum intră în derapaj într-o curbă, după care s-a întors pe drum și a intrat direct în locuința unei familii. Casa a fost aproape distrusă. Martorii spun că șoferul de 48 de ani din Covasna nu a adaptat viteza condițiilor de iarnă și a pierdut controlul volanului.

Drumul era înghețat. Conducătorul camionului a fost proiectat prin parbriz. Din fericire, nu a fost rănit grav, fiind totuși transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Politiștii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul când un șofer de TIR pierde controlul volanului și distruge o casă în Mureș. O persoană a scăpat ca prin urechile acului de impactul devastator