Antena Meniu Search
x

Video Momentul impactului devastator din Lumina, în care doi oameni au murit, surprins de camerele de supraveghere. Oamenii au rămas captivi în maşinile făcute praf

Doi oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi grav în urma unui cumplit accident care a avut loc în localitatea constănţeană Lumina şi în care au fost implicate două maşini şi un TIR.

de Monica Palade

la 04.05.2023, 10:48

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic încât bucăţi din autoturisme au fost împrăştiate pe zeci de metri, informează reporterul Observator Andreea Filip.

Impact fatal surprins de camere

Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede cum una din maşini, un Logan Raja, iese de pe o stradă lăturalnică şi intră în plin în Volkswagenul, care se aventurase într-o depăşire a TIR-ului pe linie continuă. În impact şi camionul este agăţat.

Salvatorii sosiţi la faţa locului au fost şocaţi de ce au găsit. Maşinile erau făcute zob, iar oamenii prinşi între fiare. Într-unul din autoturisme se aflau şi doi angajaţi ai Regiei Judeţene de Apă care se îndreptau spre casă.

Într-unul din vehicule se aflau patru persoane. O femeie de 37 de ani și un bărbat de 54 au fost găsiţi în stop cardio-respirator, însă în ciuda eforturilor medicilor, pentru ei nu s-a mai putut face nimic. Ceilalţi au ajuns la spital în stare gravă.

Alte două victime, rănite grav, au fost duse la Spitalul de Urgenţă din Constanţa. Poliţiştii de la Rutieră au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul impactului devastator din Lumina, în care doi oameni au murit, surprins de camerele de supraveghere. Oamenii au rămas captivi în maşinile făcute praf