Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care bărbatul care a smuls un copil din braţele mamei sale în Deva este pus la pământ de un jandarm. Tânărul, internat acum la Psihiatrie

Momente de panică pentru o mamă care se afla cu băieţelul ei într-o piaţă din Deva. Un individ necunoscut ar fi încercat să îi smulgă copilul din braţe. Acum tânărul este internet la Spitalul de Psihiatrie iar urmărirea penală a fost extinsă.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 10:31

Vezi și

Tânăra, de 24 de ani, împreună cu băieţelul ei de doi ani şi jumătate se plimbau liniştiţi prin piaţă când la un moment un bărbat de 29 de ani s-a năpustit asupra lor şi a încercat să-l ia pe băieţel din braţele ei. Din fericire, un jandarm aflat în timpul liber a intervenit şi l-a imobilizat pe bărbat până la sosirea unui echipaj de poliţie. Minorul nu a fost rănit.

Urmărirea penală, extinsă

Bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive şi a declarat că i s-ar fi părut că este copilul său. Bărbatul a fost a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam, iar anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul său.

”Tânărul de 29 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam, iar în urma probatoriului s-a dispus extinderea urmării penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate”, a transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care bărbatul care a smuls un copil din braţele mamei sale în Deva este pus la pământ de un jandarm. Tânărul, internat acum la Psihiatrie