Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care Culiţă Sterp loveşte cu bolidul său un Logan, în centrul Clujului. Celebrul interpret era beat, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident seara trecută, în centrul Clujului. Din primele informaţii, celebrul interpret nu ar fi acordat prioritate în intersecţie şi a trecut pe culorea roşie a semaforului.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 17.11.2022, 10:52

Vezi și

Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj. Incidentul s-a petrecut în intersecţia Piata Avram Iancu - Eroilor. În urma accidentului, o persoană a avut nevoie de ajutor medical. Potrivit primelor informaţii, celălalt şofer ar fi solicitat intervenţia medicilor. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil.

"În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", se arată în comunicatul autorităţilor.

Conform poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momentul în care Culiţă Sterp loveşte cu bolidul său un Logan, în centrul Clujului. Celebrul interpret era beat, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului