Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care doi copii vandalizează un autobuz în Iaşi şi crapă geamul unei uşi. Alt călător, căutat după ce a folosit spray paralizant

O plimbare cu autobuzul la ceas de seară, în Iaşi, poate fi un adevărat pericol. O demonstrează actele de vandalism suprinse de camerele video ale unui autobuz.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 13:41

Vezi și

Pe imagini se vede cum, doi copii aşteaptă venirea autobuzului şi în treacăt aruncă cu un obiect contondent în ultimele uşi ale vehiculului. În următoarea secundă, atacatorii traversează strada neregulamentar, în fugă. Geamul a fost crăpat, iar şoferul a fost nevoit să oprească cursa şi să sune la 112. 

În aceeaşi seară, în alt autobuz, un călător neindentificat a folosit un spray paralizant. Conducerea companiei de transport public trage un semnal de alarmă în legătură cu aceste acte de vandalism care devin din ce în ce mai frecvente şi care pun în pericol atât siguranţa călătorilor, a şoferului, dar şi a traficului în sine. Vandalizatorii sunt în continuare căutaţi de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul în care doi copii vandalizează un autobuz în Iaşi şi crapă geamul unei uşi. Alt călător, căutat după ce a folosit spray paralizant