Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul şocant în care fetiţa de 10 ani rămâne fără degete, la o piscină din Braşov, suprins de camerele de supraveghere (Video)

Accidentul teribil în care o fetiţă în vârstă de 10 ani şi-a amputat două degete, la un complex acvatic din Braşov, a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 12:07

Momentul şocant în care fetiţa de 10 ani rămâne fără degete, la o piscină din Braşov, suprins de camerele de supraveghere

Accidentul teribil în care o fetiţă în vârstă de 10 ani şi-a amputat două degete, la un complex acvatic din Braşov, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc în timpul unei sărituri de la o trambulină de trei metri. Fetiţa şi-a prins mâna în bara de protecţie a trambulinei, fiindu-i smulse două degete de la o mână.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iniţial, fata a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Braşov, însă medicii au dispus transferul ei la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au dispus, miercuri seara, suspendarea temporară a activităţii la piscina în care o fetiţă de 10 ani şi-a amputat două degete, în timp ce sărea de la o trambulină. Fetiţa a fost transferată la Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Consumatorilor din Braşov, în urma controlului s-a dispus suspendarea temporară a prestărilor de servicii la piscina în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Momentul şocant în care fetiţa de 10 ani rămâne fără degete, la o piscină din Braşov, suprins de camerele de supraveghere (Video)