Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care fiul unui om de afaceri din Gorj s-a urcat cu bolidul de 700 cai putere pe un autoturism. Cum a avut loc accidentul

Fiul unui om de afaceri din Gorj a provocat un accident grav în Târgu Jiu. Tânărul de 21 de ani conducea o camionetă cu 700 de cai putere şi a izbit o maşină parcată pe marginea drumului. În ea se afla un bărbat de 40 de ani, care acum este internat la spital. Momentul impactului a fost suprins de o cameră de bord.

Alin Stan
de Alin Stan

la 28.01.2022, 20:07

Vezi și

Alin Stan, reporter Observator: ”Maşina bărbatului de 40 de ani era parcată pe partea dreaptă a sensului de mers, moment în care tânărul de 21 de ani a venit din sensul giratoriu cu viteză, nu a mai reuşit să se redreseze cu maşina şi a intrat în plin în autoturismul orădeanului, împingându-l practic câteva zeci de metri în şanţ”.

Corina Scurtu, IPJ Gorj: ”În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 40 de ani care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru investigaţii amănunţite”.

Șoferul din autoturism a fost rănit în accident

Victima are mai multe leziuni, dar, din fericire, este în afara oricărui pericol.

Mihaela Țicleanu, SJU Targu Jiu: ”A primit ajutorul medical de care avea nevoie, iar ulterior a rămas internat pe secţia de ortopedie. Nu are traumatisme care să-i pună în pericol viaţa şi medicii vor decide când va fi cazul ca acesta să fie externat”.

În urma accidentului, fiul omului de afaceri a fost testat de poliţişti şi nu consumase alcool. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Expertiza va arăta cu ce viteză mergea acesta şi dacă putea evita accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care fiul unui om de afaceri din Gorj s-a urcat cu bolidul de 700 cai putere pe un autoturism. Cum a avut loc accidentul