Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care frații Tate sunt săltați din vila de lux din Ilfov. Ce se întâmplă dacă judecătorul confirmă mandatul de arestare emis de Marea Britanie

Fraţii Tate au ajuns, din nou, după gratii. Dar de data aceasta au fost încătuşaţi de autorităţile române în baza unor mandate europene de arestare, emise de autorităţile din Marea Britatanie. Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi de infracţiuni sexuale pe teritoriu britanic şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

de Cristina Filip

la 12.03.2024 , 12:57

Andrew şi Tristan Tate vor ajunge astăzi în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel București. Un judecător va trebui să confirme astăzi mandatul european de arestare emis de autoritățile din Marea Britanie. Dosarul în care sunt vizați cei doi este unul mai vechi.

Frații Tate, ridicați de acasă și reținuți pentru 24 de ore

Vorbim despre infracțiuni de agresiuni sexuale care ar fi comise, spune presa britanică, în anii 2014-2015 însă un procuror din Marea Britanie a decis închiderea dosarului pe motiv de lipsă de probe în anul 2019. 

Vezi și

După ce a fost deschis și un dosar penal în România pe numele celor doi, autoritățile din Marea Britanie au decis să redeschidă dosarul. Acesta este și motivul pentru care frații Tate au fost ridicați seara trecută de acasă și reținuți pentru 24 de ore. 

Ce se va întâmpla după această confirmare a mandatului de arestare? Ei bine, putem asista la varianta în care frații Tate să fie extrădați în Marea Britanie, acolo unde vor sta în arest preventiv, asta în paralel cu ancheta din România. Însă, am putea asista și la ceea ce se numește "schimb de proceduri". Practic, autoritățile române să trimită dosarul celor doi frați în Marea Britanie, iar cei de acolo să preia întreaga anchetă. Să asistăm practic la o comasare a celor două dosare. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Momentul în care frații Tate sunt săltați din vila de lux din Ilfov. Ce se întâmplă dacă judecătorul confirmă mandatul de arestare emis de Marea Britanie