Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care gravida din Ucraina și soțul ei sunt spulberați pe trecere, în Galați. Tânăra a pierdut copilul

Accidentul cu doi soți ucraineni spulberați pe o trecere de pietoni, în Galați, a fost filmat de camerele de supraveghere. Din păcate, tânăra de 30 de ani, care era gravidă în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina. Atât ea, cât și soțul ei, în vârstă de 31 de ani, au fost transportați la spital. La spital a ajuns și șoferul de 19 ani, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.11.2023, 20:43

Vezi și

Accident teribil, seara trecută, pe o trecere de pietoni din Galaţi. Doi ucraineni au fost de-a dreptul spulberaţi pe trecerea de pietoni, de o mașină care circula cu viteză. Cei doi, soţ şi soţie mergeau liniştiţi pe trecere când, la un moment dat, au fost loviţi în plin de un şofer și aruncați câțiva metri pe șosea. Impactul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere. Din nefericire, tânăra din Ucraina, care era gravidă în 34 de săptămâni a pierdut sarcina.

Atât ea, cât și soțul ei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. 

În ceea ce privește șoferul de 19 ani, rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive. El a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ce spune IPJ Galați 

"La data de 9 noiembrie 2023, la ora 19.50, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric. Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului. Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care gravida din Ucraina și soțul ei sunt spulberați pe trecere, în Galați. Tânăra a pierdut copilul