Antena Meniu Search
x

Video Soți ucraineni, spulberați pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia, care era însărcinată în 30 de săptămâni, a pierdut copilul

Accident teribil aseară pe o trecere de pietoni din Galaţi! Doi ucraineni, soți și soție, au fost de-a dreptul spulberaţi pe trecerea de un şofer care mergea cu viteză. Vă avertizăm urmeazăm imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 09:30

Vezi și

Cei doi ucraineni, soţ şi soţie, mergeau liniştiţi pe trecere când, la un moment dat, au fost loviţi în plin de un şofer. În urma impactului puternic, femeia, care era însărcinată în aproximativ 30 de săptămâni, a pierdut sarcina. Amândoi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

"La data de 9 noiembrie 2023, la ora 19.50, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric. Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare.

Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului. Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier", a transmis IPJ Galați.

Femeie din Galaţi, lovită mortal pe trecerea de pietoni de un şofer beat

Nu ar fi primul accident violent produs în aceea zonă. În urmă cu o lună, un angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos a lovit mortal cu maşina o femeie de 68 de ani care mergea pe trecere. Femeia a murit la scut timp după impact.

Şoferul a fost găsit cu alcoolemie de 0,59 în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Soți ucraineni, spulberați pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia, care era însărcinată în 30 de săptămâni, a pierdut copilul