Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care micul tâlhar recidivist de la Timişoara fuge încătuşat de poliţişti şi e lovit de o maşină. Martorii, râzând: "A dat maşina peste el!"

Abia eliberat pentru tâlhărie, un tânăr de 17 ani a furat din nou, după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere. Prins după un accident provocat de el, este filmat cum fuge, încătuşat, de poliţiştii timişoreni. Imediat, este lovit de o maşină, în trafic.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.03.2021, 12:44

Vezi și

Adolescentul tâlhar a rupt-o la fugă printre maşini, cu cătuşele la mâini

Primul lucru pe care l-a făcut un tânăr de 17 ani, abia eliberat pentru tâlhărie, la Timişoara, a fost să fure. Deşi nu avea carnet, el s-a urcat într-o maşină care nu era a lui şi a ieşit să se plimbe pe străzile din Timişoara. Nu pentru mult timp, pentru că după ce a lovit două maşini în trafic, poliţiştii au pornit pe urmele lui şi l-au prins, apoi i-au pus cătuşele.

Iarăşi, nu pentru  mult timp, pentru că tânărul de 17 ani a zbughit-o la fugă de lângă maşina de Poliţie, prin trafic. În momentele următoare, a dat o maşină peste el. Tânărul a fost uşor rănit, dus la spital, consultat, apoi preluat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore pentru furt, condus fără permis şi condus în stare de ebrietate, pentru că era şi băut.

Adolescentul abia ce fusese eliberat după o faptă de tâlhărie.

"Autoturismul a fost depistat în trafic pe strada Amurgului de  către politiștii Secției 5 Timișoara. Din autoturism a coborat conducatorul auto în vârstă de 17 ani,care a fugit pe partea carosabilă, politiștii pornind în urmărirea acestuia, moment în care a fost accidentat de un autoturism care se deplasa regulamentar pe Calea Aradului. În urma impactului tanarul de 17 ani, a fost rănit ușor. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat", informează poliţiştii.

Politistii au întocmit un dosar penal pentru savârșirea  infracțiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și  pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului,  continuând cercetările pentru stabilirea intregii activități infracționale a tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Momentul în care micul tâlhar recidivist de la Timişoara fuge încătuşat de poliţişti şi e lovit de o maşină. Martorii, râzând: "A dat maşina peste el!"