Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o maşină de poliţie este lovită în plin de o maşină de teren care derapează şi ajunge pe contrasens. Trei poliţişti au ajuns la spital

Trei poliţişti aflaţi într-o autospecială de serviciu au fost răniţi într-un accident petrecut pe Drumul Naţional 2D, în judeţul Vrancea. 

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 08:49

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă se poate observa cum autospeciala de Poliţie este lovită de o maşină de teren care derapează şi ajunge pe contrasens.

În urma impactului, cele doua maşini ies de pe şosea. Autospeciala se răstoarnă în şanţul de la marginea drumului, iar cealaltă maşină se opreşte într-un gard. 

Doi dintre agenţi au fost transportaţi la spital, iar cel de-al treilea a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Autospeciala implicată în accident aparţine serviciului Poliţia Animalelor, din cadrul IPJ Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul în care o maşină de poliţie este lovită în plin de o maşină de teren care derapează şi ajunge pe contrasens. Trei poliţişti au ajuns la spital