Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care o maşină de poliţie în misiune este spulberată de un taximetrist (Video)

Momentul în care un taxi nu a acordat prioritate unei maşini de poliţie, lovind-o violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 15.12.2017 , 16:31

Momentul în care o maşină de poliţie în misiune este spulberată de un taximetrist (Video)

Momentul în care un taxi nu a acordat prioritate unei maşini de poliţie, lovind-o violent a fost surprins de camerele de supraveghere. Cei doi agenţi au fost răniţi.

Un accident rutier a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, după ce un taximetru nu a acordat prioritate unei autospeciale a Brigăzii Rutiere, care avea girofarul pornit. Cei doi agenţi de poliţie aflaţi în maşină au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital.

Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul rutier a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, pe strada Occidentului, la intersecţie cu strada Berzei, fiind implicate un taximetru şi o autospecială a Poliţiei rutiere. Şoferul taxiului nu a acordat prioritate maşinii de poliţie, cu toate că aceasta avea girofarul pornit, iar maşina de Poliţie s-a răsturnat peste taximetru.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii Brigăzii au precizat că cei doi agenţi de poliţie din autospecială au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital. La faţa locului sunt echipaje de poliţie şi medici.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Momentul în care o maşină de poliţie în misiune este spulberată de un taximetrist (Video)