Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul în care un autocar cu 41 de oameni s-a răsturnat într-un șanț, în Ialomița. Șoferul gonea cu viteză

Accident de proporţii într-un sat din Ialomiţa. 41 de oameni au ajuns, în această dimineaţă, într-un şanţ, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum şoferul, care merge cu viteză, pierde controlul volanului într-o curbă şi iese de pe şoseaua umedă. În cădere, vehiculul pune la pământ şi câţiva copaci de pe marginea drumului. Patru călători au ajuns la spital, în timp ce alţi 11 s-au ales cu atacuri de panică. 

De Redactia Observator la 22.03.2023, 17:21
Vezi și

Potrivit ISU Ialomiţa, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Raşi, în care a fost implicat un autocar care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. 

La locul evenimentului au fost alocate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Călăraşi şi o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acţionat şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Accident de autocar în Ialomița, în localitatea Rași. 11 oameni au făcut atac de panică

În urma evenimentului rutier, 11 persoane care aveau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenţiei,  ulterior patru dintre acestea fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care un autocar cu 41 de oameni s-a răsturnat într-un șanț, în Ialomița. Șoferul gonea cu viteză