Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bătrân de 77 de ani este spulberat de un TIR, în Alba: "A ieşit de pe stradă şi a mers direct sub roţile camionului"

Accident tragic pe o şosea din judeţul Alba. Un bărbat de 77 de ani a fost călcat de un camion, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat. Din păcate medicii nu au mai reuşit să-i salveze viaţa. Victima se afla în ceea ce se numește "unghiul mort" al camionului şi cel mai probabil şoferul nu l-a văzut. 

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 11:17

Vezi și

Momentul tragic în care bărbatul a fost călcat de camion a fost surprins de camerele e supraveghere din zonă. Pe imagini se poate observa cum bărbatul, care se deplasa pe lângă bicicletă, traversează prin faţa camionului, oprit la o trecerea de pietoni ce se afla la doar câţiva metri. Şoferul pornește fără să îl observe pe bătrân.

Martor: Domnul a ieşit de pe strada şi a mers direct sub roţile camionului. Din păcate încă văd că îl resuscitează. 

Eforturile medicilor au fost însă în zadar - bărbatul a fost declarat decedat. 

Andreea Soceanu - medic elicopter SMURD: S-a intervenit împreună cu SMURD Sebeş şi echipajul C2 de la Alba Iulia. S-a făcut resuscitare aproximativ o oră, fără succes, din păcate. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

Stănel Bobocea, serviciul rutier Alba: În urma cercetărilor, care vor fi efectuate în cadrul dosarului penal, vor fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest accident. 

Martor: Îi periculoasă intersecţia, e şcoala, e parcare aici, se traversează mult, e o zonă aglomerată. 

Accidentul pare tras la indigo cu cel petrecut în urmă cu nici 3 săptămâni la Leţcani, în care doi copii şi tatăl lor au fost loviţi de un TIR, pe o trecere de pietoni, iar în urma impactului, unul dintre minori, în vârstă de 3 ani, şi-a pierdut viaţa. Şi în acest caz victimele se aflau în unghiul mort al mastodontului - zona din fața autovehiculului unde pentru șofer vizibilitatea este zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care un bătrân de 77 de ani este spulberat de un TIR, în Alba: "A ieşit de pe stradă şi a mers direct sub roţile camionului"