Antena Meniu Search
x

ANIMAŢIE. O mamă a murit la 37 de ani, în accidentul din Lumina, provocat de colegul de muncă. Doi copii au rămas orfani

Au accelerat spre moarte! Doi oameni au pierit zdrobiţi într-un teribil accident de circulaţie, iar doi sunt internaţi la spital după o manevră incredibilă. Şoferul unei maşini a ieşit cu viteză de pe o stradă laterală într-un drum principal, în apropiere de Constanţa. A urmat un impact violent, cu un camion de mare tonaj şi un automobil.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 21:45

Impactul a avut loc fulgerător, după o succesiune de manevre interzise. Pe drumul judeţean din localitatea Lumina, o maşină depăşeşte un camion pe linie continuă şi în apropierea unei treceri de pietoni. Când autoturismul ajunge în dreptul TIR-ului, de pe o stradă laterală iese în viteză alt automobil, al cărui şofer nu dă prioritate. Speriat, bărbatul care conducea camionul frânează.

Colosul derapează, intră pe contrasens şi târăşte după el maşinile mici, care ricoşează - ajung într-o curte, după ce pun la pământ un gard de beton. Bucăţi din vehicule se împrăştie pe o distanţă de zeci de metri. În maşina care a provocat accidentul erau patru angajaţi ai Regiei de Apă Constanţa, care veneau de la o intervenţie. 

Claudia Tatarici, medic SAJ: Două victime se aflau în stop cardio-respirator. 

Femeia a lăsat doi copii să o aştepte acasă

Pe acelaşi subiect

Pentru o mamă, care stătea în dreapta şoferului, nu s-a mai putut face nimic. Avea 37 de ani, iar acasă o aşteptau doi copii. Nici colegul ei de 54 de ani care era pe bancheta din spate nu a supravieţuit. Bărbatul de la volan, care are tot 54 de ani, a scăpat cu viaţă din accident şi a fost internat la spital. Alt pasager a fost transportat şi el la spital, dar cu elicopterul, pentru că era în stare gravă. Medicii l-au dus direct la ATI. 

Şoferul care nu a dat prioritate era angajat de 35 de ani la Regia de Apă Constanţa. Accidentul este investigat acum şi de inspectorii de muncă.

Marian Becheanu, şef ITM: Dacă există o vătămare violentă, care se întâmplă în procesul de muncă şi produce deces sau o vătămare violentă, vorbim despre un accident de muncă. S-au deplasat la o altă secţie a Rajei, la centrul zonal nord, s-a dispus ca o persoană să-i însoţească să le arate unde trebuie să se deplaseze pentru a şi efectua lucrările.

În paralel, poliţiştii au deschis dosar penal pentru pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă. Iar autorităţile au montat astăzi limitatoare de viteză înainte de trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. O mamă a murit la 37 de ani, în accidentul din Lumina, provocat de colegul de muncă. Doi copii au rămas orfani