Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un TIR şi două maşini se ciocnesc într-o intersecţie din Iaşi. Camionul a luat foc

Un accident în care au fost implicate un autocamion şi două autoturisme s-a produs vineri în Iaşi, fiind urmat de un puternic incendiu. Conform poliţiştilor, vinovat pentru producerea accidentului este şoferul autocamionului, care este din Republica Moldova.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 12:47

Accident în Iaşi
Accident în Iaşi

”Accident rutier produs în municipiul Iaşi, bulevardul Ţuţora, în care au fost implicate un autocamion şi două autoturisme, urmat de un incendiu”, anunţă ISU Iaşi.

Şoferii celor două autoturisme au fost răniţi şi au primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital. Au acţionat două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de prim ajutor calificat. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este şoferul autocamionului, în vârstă de 63 de ani, din Republica Moldova.

”În timp ce conducea un autocamion pe Calea Chişinăului către bulevardul Tuţora, a efectuat virajul la stânga către bulevardul Nicolae Iorga şi pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un şofer de 35 de ani, din Iaşi şi ulterior cu o utilitară. În urma impactului autocamionul a luat foc, incendiul fiind stins de pompierii sosiţi la locul accidentului. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată aceştia au refuzat consultul medical”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Şoferul autocamionului a fost amendat cu suma de 1.450 de lei şi i s-a reţinut permisul de circulaţie pentru trei luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Momentul în care un TIR şi două maşini se ciocnesc într-o intersecţie din Iaşi. Camionul a luat foc