Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un copilaș este tâlhărit de telefon și o boxă portabilă, în scara unui bloc din București

Imagini revoltătoare surprinse în scara unui bloc din București. Un copilaș a fost tâlhărit de un tânăr de 22 de ani, recidivist. Individul i-a deschis ușa, după care într-o fracțiune de secundă i-a smuls din mâini telefonul și o boxă portabilă, după care s-a făcut nevăzut. Incidentul a avut loc pe data de 22 mai 2022, iar luni, 3 octombrie, tâlharul a fost depistat și dus la audieri, fiind apoi arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 17:46

Vezi și

Pe imaginile surprise de o cameră de supraveghere se poate observa cum băiatul sună la interfon, pentru a intra în scara blocului, moment în care un individ se oferă să-i deschidă ușa. Fără a bănui ce urmează a se întâmpla, copilul intră în bloc, iar tâlharul profită de neatenția lui pentru a-i fura telefonul și o boxă portabilă. Înmărmurit, băiatul se uită apoi la propriile mâini și realizează că și-a pierdut bunurile.

Ce spune Poliția din București despre tâlhărie

"Luni, 3 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul unui bărbat, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, ancheta a fost declanșată când polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în ziua de 22 mai a.c., fiul său, minor, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale - Sector 1, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 22 mai a.c., în jurul orei 20.30, după ce în prealabil ar fi urmărit persoana vătămată în drum spre domiciliu, când aceasta a intrat în scara blocului, bănuitul, prin smulgere, ar fi deposedat-o de telefonul mobil și o boxă portabilă, după care a fugit.

În cursul zilei de ieri, 3 octombrie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, bănuitul fiind depistat și condus la audieri. Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie", a transmis Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care un copilaș este tâlhărit de telefon și o boxă portabilă, în scara unui bloc din București