Antena Meniu Search
x

Video Un jandarm împiedică o tragedie pe peronul unei gări din Ialomiţa. Mirel s-a luptat şi a luat cuţitul din mâna unui bărbat care ameninţa oamenii

Un jandarm a evitat producerea unei tragedii, chiar pe peronul gării Slobozia Veche. Bărbatul se afla în drum spre casă și a reușit să imobilizeze un bărbat care se manifesta violent față de călătorii care așteptau trenul și care avea un cuțit asupra lui.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 18:09

Vezi și

Ieri seară, în jurul orei 19:00, Mirel aștepta trenul pentru a merge acasă, în Călărași, după o zi lungă de muncă. În timp ce era pe peron, a observat un bărbat care amenința călătorii ce așteptau trenul.

Mirel a intervenit pentru a-l calma pe bărbat, însă acesta a scos un cuțit, amenințându-l, deși jandarmul ialomițean era îmbrăcat în uniformă militară. Fără să ezite, s-a luptat cu bărbatul și a reușit să îi ia cuțitul din mână, dar și să-l imobilizeze până la sosirea echipajului de poliție.

Mirel s-a luptat cu agresorul și a reșit să-l imobilizeze

Agresorul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, aa fost condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

“Mirel a acționat ferm și a reușit să oprească persoana care punea în pericol siguranța cetățenilor aflați în gară, dovedind faptul că meseria de jandarm nu se termină când ai predat serviciul colegului”, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române.

Plutonier adjutant Dumitru Mirel lucrează în cadrul Jandarmeriei Ialomița de 20 ani, iar în anul 2010 a participat la o misiune internațională în Kosovo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un jandarm împiedică o tragedie pe peronul unei gări din Ialomiţa. Mirel s-a luptat şi a luat cuţitul din mâna unui bărbat care ameninţa oamenii