Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un motociclist din Timişoara este târât câţiva metri, după ce s-a lovit de un taxi. Maşina s-a răsturnat la marginea drumului

După ce în urmă cu câteva ore un adolescent a fost lovit pe o trecere de pietoni, un nou accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază pe o stradă din Timişoara. Un motociclist a intrat în plin într-un taxi şi a fost târât câţiva metri, în timp ce autoturismul s-a răsturnat pe marginea drumului. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.06.2022, 16:54

Vezi și

S-a întâmplat pe Calea Torontanului din municipiu. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum motociclistul circulă regulamentar pe banda lui şi se loveşte în plin de autoturism.

Potrivit martorilor, şoferul de taxi ar fi întors fără să se asigure, ba chiar pe culoarea roşie a semaforului. În urma impactului, motociclistul a zburat de pe motocicletă şi a fost târât câţiva metri, la un pas de a fi prin sub roţile unui alt autotursim. O sperietură zdravănă a tras şi şoferul maşinii care s-a răsturnat în urma accidentului.

Niciunul dintre cei doi bărbaţi nu au fost răniţi grav în acest accident, ambii fiind conştienţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Momentul în care un motociclist din Timişoara este târât câţiva metri, după ce s-a lovit de un taxi. Maşina s-a răsturnat la marginea drumului