Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un şofer drogat este pus la pământ şi încătuşat, în Mioveni. Tânărul de 22 de ani devenise recalcitrant cu poliţiştii

La mai bine de o săptămână de la tragedia petrecută în 2 Mai, unde doi tineri studenţi au fost loviţi mortal cu maşina de un tânăr care consumase substanţe interzise, Poliţia pare că a ieşit la "vânătoare" de şoferi drogaţi. Un tânăr de 22 de ani a fost pus la pământ şi încătuşat seara trecută pe un bulevard din Mioveni, după ce poliţiştii care l-au oprit în trafic au constatat că a ieşit pozitiv la drugtest. Oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş explică faptul că acţiunea poliţiştilor a avut loc în contextul în care şoferul devenise recalcitrant. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 15:29

Vezi și

Evenimentul a avut loc joi seară, în jurul orei 19:45, în Mioveni.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au oprit, pentru control, pe bulevardul Dacia din Mioveni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din acelaşi oraş. Întrucât tânărul nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a devenit recalcitrant, a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă, în urma testării cu aparatul Drug test, a fost indicată prezenta unei substanţe cu efect psihoactiv", transmite, vineri, IPJ Argeş.

Poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce

Ca urmare a rezultatului testării pentru droguri, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanţei. Pe numele lui a fost deschis dosar penal, iar poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce, eliberându-i dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Momentul în care un şofer drogat este pus la pământ şi încătuşat, în Mioveni. Tânărul de 22 de ani devenise recalcitrant cu poliţiştii