Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr incendiază un BMW, într-o parcare din Drobeta Turnu Severin. Ar fi încercat să-i dea foc și acum două seri, dar nu l-a lăsat ploaia

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care un individ incendiază o mașină, într-o parcare, în fața unui bloc din Drobeta Turnu Severin. S-a întâmplat seara trecută, iar polițiștii îl caută și la această oră pe făptaș.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2022, 19:16

Vezi și

În imaginile publicate de Actual Mehedinți se vede cum tânărul dă câteva târcoale BMW-ului luat la țintă, verifică să nu fie văzut de cineva, după care toarnă benzină pe mașină și îi dă foc. Apoi se face nevăzut. Chiar și la această oră, polițiștii îl caută pe individ.

Potrivit jurnaliștilor locali, scenele s-au petrecut în miez de noapte, pe o stradă din apropierea Spitalului Județean. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tânărul ar fi încercat să incendieze mașina și acum două seri

Proprietara SUV-ului a povestit că tânărul ar fi încercat să dea foc mașinii și acum două seri, dar a plouat, iar planul lui a fost dat peste cap. 

"În urmă cu câteva zile, a încercat să dea foc, dar nu l-a lăsat ploaia. În plus, au strigat niște vecini după el și a plecat, lăsând sticla cu benzină lângă mașină. În seara aceasta, eu veneam de la cumpărături, iar soțul meu era în casă cu copiii. Se vede pe cameră cum el dă foc. A rămas sticla. Nu îl cunosc. Am primit mai multe amenințări, prin care ne spuneau că eu, soțul și copiii vom fi arși în casă sau tăiați. Am bănuieli. În seara aceasta, soțul a alergat după acest individ. Cred că el a luat și foc - puțin - la tricou, din ce pot vedea pe camerele de supraveghere. A dat cu benzină - o avea într-o sticlă de oțet. Data trecută, a avut glugă și mască. Acum, a avut fața la vedere. Parcă trăim în junglă", povestește, îngrozită, proprietara.

Îngroziți, vecinii au sărit stingă vâlvătaia, iar în scurtă vreme au ajuns și pompierii.

"Când am sosit, incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu posibilități de propagare la înrregul autoturism", a declarat șeful intervenției pompierilor, plt. adj. Dan Răducan, din cadrul Detașamentului Drobeta.

Din fericire, nu a fost răniți, însă pagubele materiale sunt importante.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere și continuă să îl caute pe individ. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, însă ipoteza cea mai agreată ar fi cea a unei răzbunări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr incendiază un BMW, într-o parcare din Drobeta Turnu Severin. Ar fi încercat să-i dea foc și acum două seri, dar nu l-a lăsat ploaia