Antena Meniu Search
x

Video Monica Odagiu, prima reacţie după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală. În maşină se afla şi sora ei, Ana

Actriţa Monica Odagiu, cunoscută din filmul "Teambuilding", a accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei. Din primele informații, pietonul traversa neregulamentar. Într-o declaraţie pentru Observator, artista spune că victima ar fi sărit în faţa maşinii şi nu a avut cum să o evite. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.04.2023, 19:09

Vezi și

Maşina condusă de actriţa Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă. Nenorocirea a avut loc chiar în dreptul stației STB Luterană. 

Cosmina Balint, reporter Observator: Pietonul de 33 de ani a fost lovit în plin de maşină în dreptul staţiei STB din Centrul Capitalei. Bărbatul a fost aruncat câţiva metri şi a murit pe loc.

Monica Odagiu, actriţă: S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea.

În maşină erau şi sora tinerei, Ana Odagiu, şi iubitul acesteia.

Pe acelaşi subiect

Ana Odagiu: Nu s-a întamplat pe trecere, nu vedeţi că acolo. 

Vizibil marcată, şoferiţa a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor

Conrad Merricofer, iubitul Anei Odagiu: Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întamplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală.

Vizibil marcată, şoferiţa a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor. Din primele cercetări, bărbatul de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar. Monica Odagiu a fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest, rezultatele fiind negative la ambele.

Oana Pârvan, Brigada Rutieră: Vorbim de un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi sunt continuate cercetările.

Monica Odagiu are 26 de ani, este cântăreaţă şi actriţă cunoscută pentru aparițiile în filmul Teambuilding, dar şi pe scena Teatrului de Comedie. Surorile Odagiu au peste 120.000 de urmăritori pe reţelele sociale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Monica Odagiu, prima reacţie după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală. În maşină se afla şi sora ei, Ana