Antena Meniu Search
x

Monica, fata din Vidra bătută şi aruncată peste gardul spitalului, a murit după o lună de agonie

Monica Vidreanu, tânăra în vârstă de 19 ani din localitatea Vidra, judeţul Vrancea, care a fost bătută cu sălbăticie şi aruncată de iubitul ei peste gardul spitalului, a murit după o lună de agonie.

Monica Vidreanu, tânăra în vârstă de 19 ani din localitatea Vidra, judeţul Vrancea, care a fost bătută cu sălbăticie şi aruncată de iubitul ei peste gardul spitalului, a murit după o lună de agonie.

Tragicul anunţ a fost făcut de apropiaţii Monică pe reţelele de socializare.

Monica a pierdut lupta cu moartea, ieri, în jurul orei 12.00, la Spitalul de  Neurochirurgie din Galaţi, din cauza rănilor foarte grave suferite în timpul bătăii primite de la iubitul ei, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Ionuţ Arghişan a fost arestat la începutul lunii aprilie sub acuzaţia de tentativă de omor. Procurorii au schimbat acum încadrarea juridică a faptei bărbatului în omor.

Monica Vidreanu, o fată de 19 ani din Vidra, a fost adusă în comă la spitalul din localitate, pe 2 aprilie, în jurul orei 08.00, chiar de iubitul ei.

Bărbatul, care a bătut-o cu bestialitate, a aruncat-o pe fată peste gardul spitalului şi apoi a fugit.

Monica Vidreanu, fata din Vidra batuta si aruncata in curtea spitalului, a murit

Monica a fost găsită de paznicul unităţii sanitare care i-a alertat pe medici.

A urmat o luptă contracronometru a medicilor care au încercat din răsputeri să îi salveze viaţa tinerei.

Monica a fost transferată apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani, iar apoi la Spitalul de Neurochirugie din Galaţi.

Apropiaţii şi prietenii fetei au demarat o campanie umanitară pentru Monica, iar comunitatea din Vidra chiar a organizat un marş în localitate.

Din nefericire, la mai bine de o lună de agonie, Monica şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Monica, fata din Vidra bătută şi aruncată peste gardul spitalului, a murit după o lună de agonie