Antena Meniu Search
x

'Monica a fost condamnată la moarte de un individ care a bătut-o până a intrat în comă'

'Monica a fost condamnată la moarte de un individ care a bătut-o cu sălbăticie până a intrat în comă'. Aşa sună mesajul de revoltă al unei apropiate a Monicăi, eleva din Vidra care a murit după o lună de agonie.

'Monica a fost condamnată la moarte de un individ care a bătut-o cu sălbăticie până a intrat în comă'. Aşa sună mesajul de revoltă al unei apropiate a Monicăi, eleva din Vidra care a murit după o lună de agonie.

Monica Vidreanu, în vârstă de 19 ani, a murit ieri, după o lună de agonie, la Spitalul de Neurochirurgie din Galaţi.

Pe 2 aprilie 2018, Monica a fost bătută cu sălbăticie de iubitul ei, un bărbat de 31 de ani, şi apoi a fost aruncată în curtea spitalului din localitatea Vidra.

Medicii au încercat din răsputeri să îi salveze viaţa, însă rănile foarte grave suferite i-au adus sfârşitul.

"Încă un copil nevinovat s-a dus din această lume în care trebuia să rămână, trebuia să își continuie drumul vieții. Nu a putut. A fost condamnată la moarte de un individ care a bătut-o cu bestialitate până a intrat în comă. O noapte întreagă, individul a dormit lîngă corpul ei căzut la pământ. Spre dimineață a luat-o  și a aruncat-o peste gard în curtea spitalului din localitate. Apoi, liniștit, s-a întors acasă  și s-a culcat iar. Era obosit. Cu doar 2-3 zile  înainte trecea în liniște, votată în Senat legea 'primei bătăi', aceea în care agresorul poate fi iertat fiind la prima abatere. Pentru Monica fusese prima bătaie. Și ultima. Acolo drumul ei s-a oprit iar ast[zi (n.r luni 07.05.2018), la 12,30, a încetat din viață după ce a fost alimentată de un aparat aproximativ o lună ca să rămână în lumea asta.

Monica a fost batuta si aruncata in curtea spitalului din Vidra

Nici aparatul nu a mai putut-o ajuta, a pierdut și el lupta contra morții. În momentul ăsta pe criminal l-aș supune unor (...), pe cei care au dat acea lege la fel. În plus ”legiutorilor” le-aș face ceva mai mult decat atît. Ce? Nu știu...încă. Spitalul din Vidra în curtea căruia a fost aruncată Monica nu avea aparatul la care trebuia conectată imediat și au trimis-o la Focșani. Nici acolo nu exista un astfel de aparat și a fost trimisă la Galați.

Se știa că este prea târziu pentru ea, medicii au știut că nu o mai pot salva. Dar toți cei care au intrat în contact cu cazul ei au sperat că își va reveni. Acum, în momentul ăsta sunt supărată și pe aerul pe care îl respiră toți cei care au făcut din România țara care își privește indiferentă cum iî mor copiii.

Pe clasa politică am fost mereu supărată și m-am revoltat împotriva ei. Astăzi mă revolt împotriva tuturor celor care, sâmbătă, președinți de asociații fiind au cerut ministrului Intotero finanțări din bani publici pentru diferite proiecte, cele mai multe inutile. Acum îmi îndrept toată nemulțumirea și tot dezgustul către ei. Cerșetorilor ce sunteți!

Lasați banii în țară, cereți clasei politice nu să vi-i dea vouă ci să-i investească acolo de unde până acum au furat. Obligați-i să nu mai fure și să aibă grijă de copiii rămași acasă. Amintiți-vă că ați plecat din țară ca să puteți asigura traiul zilnic al copiilor voștri iar acum cu cererile voastre idioate ajutați la continuarea înfometării și lăsarea fără minimul de material medical celor rămași acasă.

Am spus-o de multe ori și o voi spune sau scrie ori de câte ori voi avea ocazia: țara noatsră este așa și din cauza oamenilor ca voi.Care se gândesc doar la traista și stomacul lor, doar la ziua de azi și la confortul lor!", a scris Doina Mustăţea pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » 'Monica a fost condamnată la moarte de un individ care a bătut-o până a intrat în comă'