Antena Meniu Search
x

Video Mort de beat la prima oră a dimineţii, un şofer din Bucureşti a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: "Niciodată nu traversez pe aici. Îmi este frică"

Ziua şi accidentul mortal în Capitală! O femeie a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Bucureşti de un şofer mort de beat. Bărbatul avea la ora 6 dimineaţa o alcoolemie de 5 ori peste limita legală. Anchetatorii au fost nevoiţi să aştepte să se trezească din beţie pentru a-l putea audia. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.03.2022, 20:12

Vezi și

Accidentul a avut loc la prima oră, când abia începea să se lumineze. Deşi nu era în stare să conducă, şoferul camionetei s-a urcat la volan fără să-i pese că poate provoca o tragedie. Nu se ştie cât a circulat aşa, cert e că, pe Bulevardul Poligrafiei, a spulberat o femeie chiar pe trecerea de pietoni şi a aruncat-o la zeci de metri distanţă. Echipajul de la ambulanţă a încercat în zadar să o resusciteze.

Poliţiştii care au venit la locul accidentului au fost şocaţi. Individul avea o alcoolemie de aproape 2 miligrame în aerul expirat, adică era la un pas de comă alcoolică.

Mort de beat a ucis o femeie pe trecerea de pietoni

Andre Rotaru, reporter Observator: Bărbatul a ajuns încă de dimineaţă la Brigada Rutieră, însă preţ de ore întregi nu a putut fi audiat, şi asta pentru că anchetatorii au fost nevoiţi să aştepte ca mai întâi şoferul autoutilitarei să se trezească din beţie.  

Pe acelaşi subiect

Oamenii care traversează prin acel loc spun că de multe ori şoferii circulă cu viteză foarte mare şi nu acordă prioritate pietonilor. 

Bucureşteancă: La trecerea de pietoni din faţă, cea care nu are semafor, dacă nu mă opream să mă dau înapoi, tot aşa, o maşină de mare viteză putea să mă omoare pe loc. Chiar dacă nu sunt băuţi, tot circulă cu viteză mare şi nu încetinesc.

Bucureşteşteni-reporter: Este foarte periculoasă, niciodată nu traversez pe aici.

De ce?

- Îmi este frică că nu opresc maşinile.

- Atâta timp cât este o trecere de pietoni, şoferii trebuie să acorde mai multă atenţie.

- Într-un astfel de loc ar trebui să existe şi un semafor.

Şoferul, în vârstă de 60 de ani va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Mort de beat la prima oră a dimineţii, un şofer din Bucureşti a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: "Niciodată nu traversez pe aici. Îmi este frică"