Antena Meniu Search
x

"Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa". Un sicriu frigorific în care se afla cadavrul unui tânăr a explodat. Familia n-a vrut să-l ducă la capelă

Incident bizar în județul Bistrița-Năsăud. Un sicriu cu capac frigorific în care se afla un cadavru a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac. Flăcările au cuprins și locuința familiei, potrivit publicației Timp Online.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 18:14

Un sicriu frigorific în care se afla cadavrul unui tânăr a explodat
Un sicriu frigorific în care se afla cadavrul unui tânăr a explodat - Timp Online

Un sicriu în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac. Incidentul grav s-a petrecut în satul Pinticu Tecii din comuna Teaca. 

Potrivit sursei citate, decedatul era un tânăr din localitate. Familia nu a vrut să-l ducă ducă la capelă și l-a ținut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârșit de săptămână. Însă, astăzi, din cauza unui scurtcircuit, sicriul a luat foc, iar flăcările au cuprins întreaga încăpere. 

”Nu au vrut să ducă sicriul la capelă. L-au ținut acasă, într-un sicriu cu capac frigorific care a explodat. Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa”, au declarat surse locale. Incendiul a fost lichidat de proprietari.

”Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecțiune a sistemului de aer condiționat al sicriului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa". Un sicriu frigorific în care se afla cadavrul unui tânăr a explodat. Familia n-a vrut să-l ducă la capelă