Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun a renunţat la sanie şi a adus daruri copiilor cadrelor MAI cu noul Black Hawk. A mers apoi înot până în Constanţa

Moş Crăciun ne surpinde de fiecare dată. Anul acesta şi-a reconfigurat din nou traseul de la Polul Nord spre România. Pe unii copii i-a salutat deja din zbor. Ca să ajungă la Bucureşti s-a suit într-un Black Hawk, cel mai nou elicopter folosit în situaţii de urgenţă de la noi din ţară. N-a uitat însă nici de copiii de la malul mării şi şi-a luat cu el în bagaj costumul de scafandru. 

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 07:52

Vezi și

"Şoimul Negru", aşa cum mai este denumit elicopterul folosit în situaţii de urgenţă, l-a adus pe Moş Crăciun la sediul Inspectoratului General de Aviație din Băneasa. Acolo, peste 60 de copii ai cadrelor MAI l-au întâmpinat cu braţele deschise.

Ca să-l suprindă pe bătrânelul încărcat cu daruri, cei mici şi-au pregătit un reportoriu de poezii şi cântecele.

O mers înot până în Constanţa

Moşul s-a oprit apoi în Portul Militar din Constanţa. N-a venit însă cu barca, ci înot, ajutat de doi scafandri. Apa avut doar 9 grade Clesius, dar frigul nu l-a împiedicat să-şi ducă misiunea la bun sfârşit.

Daruri au primit şi copiii pompierilor din Botoşani. Moşul a venit "la datorie" cu autospeciala de stingere a incendiilor. 

La Galaţi, primăria a împodobit un autobuz special cu care cei mici să poată ajunge la Moş Crăciun. Moşul le-a dat întâlnire copiilor în Grădina Publică din oraş unde au cântat împreună şi le-a oferit cadouri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun a renunţat la sanie şi a adus daruri copiilor cadrelor MAI cu noul Black Hawk. A mers apoi înot până în Constanţa