Antena Meniu Search
x

Motivul HALUCINANT pentru care un MANELIST a SPULBERAT o femeie cu maşina şi apoi a fugit!

Poliţiştii şi procurorii, care au anchetat accidentul provocat de un cunoscut manelist în urma căruia o femeie a murit pe loc, au descoperit că manelistul încerca să bage un CD în momentul în care a provocat tragedia.

Poliţiştii şi procurorii, care au anchetat accidentul provocat de un cunoscut manelist în urma căruia o femeie a murit pe loc, au descoperit că manelistul încerca să bage un CD în momentul în care a provocat tragedia.

Deşi a omorât o femeie şi a fugit de la locul accidentului, Dani Chinezu nu a fost arestat preventiv, fiind în schimb plasat în arest la domiciliu.

"Pe fondul unei stări accentuate de oboseală (acesta nedormind în noaptea de 26/27.082017) şi al  neatenţiei în conducere (potrivit propriei declaraţii, în momentele imediat premergătoate accidentului a încercat să introducă un CD în dispozitivul special amenajat pentru redarea acestuia), nu a observat-o pe victima (...), aflată pe partea dreptă a carosabilului, privind sensul său de mers, pe care a acroşat-o cu partea faţă dreapta a autoturismului şi a proiectat-o pe un podeţ aflat în afara părţii carosabile după care, conştientizând că a lovit o persoană, şi-a continuat deplasarea, fără a verifica starea victimei şi alertarea organelor de poliţie sau a unui echipaj medical", se arată în motivarea instanţei care a decis plasarea lui Dani Chinezu în arest la domiciliu.

De asemenea, judecătorul de drepturi şi libertăţi a aprecizat că inculpatul a cooperat cu organele de cercetare penală, motiv pentru care şi-a câştigat dreptul de a nu fi arestat preventiv.

Pe acelaşi subiect

"Nu se poate face abstracţie de datele pozitive ce caracterizează persoana inculpatului, respectiv faptul că acesta nu este cunoscut cu antecedente penale, fiind la primul contact cu legea penală, a recunoscut în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi şi a regretat faptele, a cooperat cu organele de cercetare penală", se mai arată în motivarea deciziei.

Accidentul produs de cunoscutul manelist s-a produs duminică, 27 august, în comuna argeşeană Cuca. O femeie de 87 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de maşina condusă de Dani Chinezu.

După ce a lovit-o pe femeie, bărbatul a mai condus 30 de kilometri şi le-a povestit iniţial poliţiştilor, după ce a fost identificat, că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva, cu toate că parbrizul maşinii a fost distrus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motivul HALUCINANT pentru care un MANELIST a SPULBERAT o femeie cu maşina şi apoi a fugit!